Ny show med Fredrik Lindström

fredag

Ny show med Fredrik Lindström

Kitty Lingmerth

Komikern, programledaren och språkvetaren Fredrik Lindström återvänder till teaterscenen i höst. Den 19 september blir det premiär för nya showen ”Samkväm" på Scalateatern i Stockholm.

Det utlovas en underhållande och varierad helafton med med en blandning av standup, populärvetenskap och högläsning. Temat varierar från kväll till kväll, då det slumpas fram med hjälp av publiken som får snurra på ett hjul.

– Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, berättar Fredrik Lindström i ett pressmedelande.

– Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som slumpas fram, säger Fredrik.

“Samkväm" produceras av det nystartade produktionsbolaget Kahlo och ges i höst på Scalateatern i Stockholm med premiär 19 september.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten