Ny festival i Norrköping

torsdag

Ny festival i Norrköping

Where’s the Music? är namnet på den nya festivalen som FKP Scorpio presenterade idag. Festivalen blir en mötesplats för musikbranschen med både konferenser och liveframträdanden där fokus ligger på ny musik. Kombinationen blir en plattform för nätverkande, där nationell och internationell musikbransch träffas för att utbyta erfarenheter och idéer, upptäcka nya artister och hitta nya samarbeten. Festivalen kommer att arrangeras i Norrköping 12-14 februari 2015.

Folkert Koopmans, VD för FKP Scorpio ser fram emot att lansera sin nya festival i Norrköping.
”I och med arbetet med Bråvalla Festival 2013 har vi hittat en bra och tillförlitlig sammarbetspartner i Upplev Norrköping. Det känns jättebra att komma tillbaka till Norrköping med det nya konceptet, Where’s the Music?, så att vi kan visa den internationella musikbranschen vad Sverige är mest känt för i Europa – att hitta och ta fram nya intressanta artister och innovativa tekniska lösningar.”

Festivalen anordnas i samarbete med Upplev Norrköping. Platsen för festivalen blir Norrköpings industrilandskap där besökaren kan röra sig mellan samtliga scener med endast 5-10 minuters promenad. Arrangörerna har målet att bli bäst i Norden och att locka tusentals besökare till Norrköping.