Niklas Strömstedt gör krogshow

fredag

Niklas Strömstedt gör krogshow

Den 21 januari är det premiär för Niklas Strömstedts show "Storhetsvansinne". Det är en helt nyskriven föreställning och dessutom Niklas första egna krogshow. Föreställningen produceras av 2E Live i samarbete med Live Nation och spelas torsdag-lördag under våren 2016 på Hamburger Börs i Stockholm. Biljetterna till showen släpps måndagen den 12 oktober.

Så här säger Niklas Strömstedt i ett pressmeddelande:
- Vid 57 års ålder har jag lyckats med en hel del – fått tre egna barn och tre bonusbarn, gift mig med två fruar (dock ej samtidigt), bott på tio olika adresser, ägt sjutton bilar, skaffat plastknä och elcykel, hejat fram AIK till tre SM-guld, uppfostrat 2 katter, lagat 14512 liter av världens godaste köttfärssås och mitt i allt detta hunnit med en 36 år lång musikkarriär.

Inte konstigt att man får STORHETSVANSINNE. Jag har tappat det helt och tänker göra en alldeles egen show på Hamburger Börs. Jag kommer att dela med mig av allt – både hitsen och missarna.

Jag har likt en upptäcktsresande sökt landet runt med ljus och lykta för att hitta det allra snyggaste bandet, den bästa regissören och den i särklass skönaste sidekicken. Dessutom kommer menyn att spegla den tid jag själv haft råd att ibland gå på krogen – från 80-talet och framåt.

Biljetterna släpps den 12 oktober och den 21 januari är det premiär.
Dags att sätta guldtand på tillvaron.

/Niklas

Niklas Störmstedt är i höst aktuell med sin medverkan i tv-programmet "Så mycket bättre" i TV4 och i samband med detta släpps albumet ”Storhetsvansinne - världens bästa samlingsplatta”.