Ni tittar väl på Allsång på Skansen?

söndag

Ni tittar väl på Allsång på Skansen?

Allsång på Skansen - numera en institution i Sommarsverige. I år, som tidigare år, bjuder allsången på ett stjärnspäckat program under åtta tisdagskvällar. Är ni sugna på att se artisterna igen har vi evenemangen.

I andra upplagan för säsongen, tisdagen 3 juli, bjuds vi på underhållning av inga mindre än:

Molly Sandén: Trots sin unga ålder har Molly hunnit med mer än vad många artister bara kan drömma om. Konserter, turnéer, medverkan i många TV-produktioner, uppträtt på galor och andra stora evenemang och så skivsläpp förstås. I maj släppte hon albumet Unchained. Hon har även medverkat i Let's Dance och i år tävlade hon i Melodifestivalen för andra gången. Melodifestivalbidraget Why Am I Crying kommer hon att framföra på Allsång på Skansen men i en lite annorlunda version. Är ni sugna på att se mer av Molly Sandén i sommar så uppträder hon i Helsingborg 10 juli och som gäst hos Kalle Moraues i Borås 9 augusti. Molly medverkar även i Julgalan 2012 tillsammans med artister som Loreen och Danny Saucedo.

Dead by April: Popmetalgruppen som skapade historia genom att vara det första bandet som growlade i Melodifestivalen. Mystery hette låten som tog bandet till finalen. Här kan ni se var bandet spelar i sommar.

Per Andersson: Komikern och skådespelaren som man har kunnat se i bland annat Grotesco, Parlamentet och Dixie comedy cabaret. För Allsång på Skansen är han ett välbekant ansikte då det inte är första gången han uppträder på Sollidens scen. I sommar spelar Per Andersson i Sommarskratt i Bellevueparken i Karlshamn, där han själv står bakom originalidéen till föreställningen. I höst är det musikalen La Cage Aux Folles på Oscarsteatern som gäller.

Övriga medverkanden: Pros & Cons, Erik Hassle och Basshunter.