Miss Li i Så mycket bättre

tisdag

Miss Li i Så mycket bättre

På lördag är det så äntligen premiär för säsongens Så mycket bättre, något som säkert många ser fram emot. Programmet är inne på säsong tre med två uppskattade säsonger bakom sig. Tidigare år har vi bland andra sett Laleh, E-Type, Timbuktu, Lill-Babs och Lena Philipsson tolka varandras låtar och berätta om sig själva.

En av de medverkande i höstens program är Linda Carlsson eller Miss Li som hon kallar sig. Efter att hon först lagt ut sina första låtar på Myspace där de snabbt blev väldigt populära släppte hon 2006 sitt debutalbum Late Night Heartbroken Blues. Nu sex år senare har hon precis släppt sitt sjätte album Tangerine Dream. Första singeln My heart goes boom släpptes redan i maj och har spelats frekvent i P3/P4 samt legat nio veckor på Svensktoppen. I höst spelar Miss Li live på en rad olika ställen i Sverige, för den som är sugen på att se henne live.

På lördag i Så mycket bättre får vi se Pugh Rogefeldts dag och det bjuds på återblickar från hans långa karriär och så klart tolkar de andra artisterna hans låtar.