Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna gör konsert ihop på Skansen

måndag
Bild: via Live Nation

Under Magnus Ugglas slutsålda konserter på Berwaldhallen, tillsammans med Arméns musikkår, fick publiken uppleva hans imponerande låtarkiv i en helt ny tappning. I sommar står Skansen på tur när Uggla går ihop med Blåsarsymfonikerna för att återskapa den enorma succén - lördag den 15 juni!

”Ända sen jag gick av scenen på Berwaldhallen har jag längtat efter att få göra detta igen” - Magnus Uggla

Efter de hyllade konserterna på Berwaldhallen tidigare i år där Magnus Uggla och Arméns musikkår möttes av jubel redan från första takten, återskapar han den hyllade konserten på Skansen! Den här gången tillsammans med Blåsarsymfonikerna. Den stora orkestern kommer att ledas av dirigent Joakim Hallin. Med en imponerande repertoar av Ugglas mest älskade låtar kan publiken förvänta sig en oförglömlig sommarkväll i sällskap av Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna.

Om Blåsarsymfonikerna

Blåsarsymfonikerna grundades 1906 och är en nyskapande orkester som rör sig fritt mellan olika musikaliska uttryck, alltid med blåsmusiken som grund. De har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler och att värna om blåsmusiken som konstart är en viktig del av verksamheten.

Biljetterna släpps imorgon den 19 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

Datum:

15 juni - Stockholm, Skansen

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten