MadeinTYO till Sverige

fredag
konsertMadeinTYO

MadeinTYO. Foto: via All Things Live Sweden

Med en unik bakgrund och banbrytande musik har MadeinTYO snabbt blivit en av de mest inflytelserika rösterna inom hiphop. Nu är han aktuell med sitt nya album “TYO 808” och i november kommer han till Stockholm för en spelning på Hus 7.

MadeinTYO tog musikvärlden med storm när han debuterade på Soundcloud vid 22 års ålder. Sedan dess har han kontinuerligt överraskat och inspirerat lyssnare över hela världen med sina innovativa låtar och energiska framträdanden. Genom mixtapes som "You Are Forgiven" och "Thank You, Mr. Tokyo" etablerade MadeinTYO sig som en ledande röst inom den nya generationens hiphop. Hans genombrottssingel "Uber Everywhere" nådde topp 10 på radiolistorna och certifierades dubbel platina av RIAA, vilket cementerade hans position inom hiphopvärlden.

MadeinTYO har fortsatt bana väg för sig själv genom samarbeten med ikoniska namn såsom 2 Chainz, Travis Scott och Big Sean. Han har också blivit vald som samarbetspartner för varumärken som Sprite, Adidas, Reebok, Ciroc, Footaction, HUF och Carrots.

Sedan släppet av det hyllade albumet "Sincerely, Tokyo" 2018 har han turnerat med Billie Eilish, medverkat på Chance The Rappers "Big Day" och i den amerikanska komediserien "Dave". Han samarbetade med Russell Athletics under turnén med A$AP Ferg, uppträdde på Good Morning America tillsammans med Chance och DaBaby, var en del av Reeboks kampanj "Alter The Icons" och uppträdde på Billionaire Boys Clubs lansering i NYC. Nu är han aktuell med sitt nya album “TYO 808” som släpptes i början av 2024.

Biljetterna till den unika spelningen på Hus 7 släpps nu på måndag den 18 mars klockan 11:00 på allthingslive.se/event/madeintyo

Datum:

18 mars - Stockholm, Hus7

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten