Lisa Ekdahl ger sig ut på turné till våren

onsdag
konsertturnéLisa Ekdahl

Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs därefter av en turné med premiär på Slagthuset i Malmö. Biljetter till turnén släpps på fredag den 16/12 kl 10:00 på LiveNation.se

Lisa Ekdahl vill känna allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd – allt på en gång. Idag är hon erfaren, med ett tydligt uttryck och stor scenvana. Sedan genombrottet med ”Vem vet” har hon regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa.

Hon har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Nya turnén innehåller hennes egna låtar med en mix av nytt och gammalt, men återblickar även mot de studsande och fjäderlätta swing-tolkningarna från förra plattan ”Grand songs”.

Lisa Ekdahl ser fram emot att möta sin publik igen med ett helt nytt album i bagaget. Med sig på turnén har bandet som består av följande medlemmar: Mathias Blomdahl - Gitarrer & sång, Andreas Nordell - Bas & sång, Ola Winkler - Trummor och Daniel Gahrton - Keyboards och saxofoner.

Turnéplan

15/4 Malmö, Slagthuset

20/4 Göteborg, Stora Teatern

27/4 Östersund, Storsjöteatern

28/4 Falun, Magasinet

29/4 Karlstad, Scalateatern

5/5 Stockholm, Cirkus

6/5 Nyköping, Culturum

12/5 Skellefteå, Sara Kulturhus

13/5 Luleå, Kulturens Hus

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten