Lisa Ekdahl aktuell med sommarturné efter succén med nytt album

måndag

Lisa Ekdahl är en av våra mest omtyckta och mest mytomspunna artister. Det senaste albumet "Bang Bang i Mitt Hjärta" kom ut den 14:e april 2023. Albumet är det första på sex år där texten är på svenska. På albumet samarbetar hon också med José González och Klara Söderberg. Den här sommaren följs nu albumet upp av en turné med totalt 10 konserter runt om vårt avlånga land.

På den här turnén, som sträcker sig över flertal fina spelplatser runt om i landet, kommer Lisa och bandet ge publiken en mix av både nytt och gammalt med musik från bland annat hennes nya album ”Bang bang i mitt hjärta”, men även tillbakablickar ända till det självbetitlade debutalbumet från 1994.

Sommar och livemusik hör ihop för mig. Jag längtar efter att få spela nya albumet och tillhör dom som absolut inte tröttnat på att spela mina gamla dängor

Lisa Ekdahl

— Sommar och livemusik hör ihop för mig. Jag längtar efter att få spela nya albumet och tillhör dom som absolut inte tröttnat på att spela mina gamla dängor så det blir blandat från min katalog med nya och gamla låtar. Jag reser med ett litet, dynamiskt super begåvat band så det kommer bli så festligt att få fira sommaren ljuvliga kvällar tillsammans med bandet och publiken! - Lisa Ekdahl.

Lisas sommarturné kommer att pågå från 19 juli till 31 augusti med totalt 10 stopp runt om i landet. För mer information om turnédatum och biljetter besök LiveNation.se.

Turnéplan

19/7 Karlshamn, Östersjöfestivalen

24/7 Båstad, Papas Garden

25/7 Gotlands Tofta, Hotel Stelor

28/7 Värmdö, Djurönäset

1/8 Borgholm, Kackelstugan

8/8 Dalarö, Smådalarö Gård

12/8 Västerås, Västerås Officersmäss

18/8 Göteborg, Villa Belparc

19/8 Ulricehamn, Hermans Lada

31/8 Stockholm, Trädgården under bron

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten