Komikertrio gör julshow

tisdag

Komikertrio gör julshow

Robert Eldrim

Komikerna Özz Nûjen, Patrik Larsson och Måns Möller gör en julshow tillsammans. I julföreställningen "Omogna killar firar jul" kommer publiken att bjudas på standup, sketcher och ett julspel. Showen har premiär den 1 december på Slagthuset i Malmö och spelas sedan även i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Örebro.

- Jag älskar att sjunga men min musiklärare gav mig en trea i betyg, om jag var tyst resten av terminen. Nu ska jag äntligen ta revansch. Alla ska få höra min vackra stämma i julstämningen, säger Özz Nûjen i ett pressmeddelande.

"Omogna killar firar jul” är som ett julbord med bara de goda sakerna framdukade. Det bjuds bland annat på ett julspel som spårar ur, en dag i stallet på Klitteholm och självklart blir det lite naket också.

- Özz och Patrik är ju utbildade skådespelare, det är inte jag. De säger att jag spelar över något fruktansvärt, men jag tror att det är för att de står för nära mig på scen. Det blir för starkt för dem, säger Möller. För publiken däremot kommer det bli en gripande och allvarlig känsloresa med skådespelaren Måns Möller.

I julspelet så utlovar Patrik Larsson viss nivå på dans.
- Jag har alltid haft dansen inom mig. Visst, humor är viktigt men det här är ett sätt att visa upp dansaren Patrik Larsson. Jag har ringt Lets dance flera gånger men de har inte vågat ta med mig. Deras poängskyltar går ju bara upp till tio.

Datum:
24 november - Nynäshamn, Folkets Hus (Provföreställning) - 19:30
1 december - Malmö, Slagthuset - 19:30
2 december - Malmö, Slagthuset - 19:30
3 december - Stockholm, Rival - 16:00
5 december - Stockholm, Rival - 19:30
6 december - Stockholm, Rival - 19:30
8 december - Göteborg, Lisebergshallen - 19:30
9 december - Göteborg, Lisebergshallen - 19:30
10 december - Stockholm, Rival - 16:00
10 december - Stockholm, Rival - 19:30
12 december - Stockholm, Rival - 19:30
13 december - Stockholm, Rival - 19:30
15 december - Kalmar, Kalmarsalen - 19:30
16 december - Malmö, Slagthuset - 19:30
17 december - Örebro, Konserthuset - 16:00

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten