Kodjo Akolor på turné i vår

tisdag

Kodjo Akolor på turné i vår

Morgan Norman

Till våren ger sig Kodjo Akolor ut på en ny turné med sin hyllade standup-show "Brott mot jantelagen". Föreställningen, där Kodjo berättar om sitt liv, hade premiär 2015 men återupptas nu under namnet "Brott mot jantelagen 1,5" med premiär i Uppsala den 14 mars. Biljetterna släpps på torsdag den 12 januari.

- Varför gör han det igen, egentligen?, tänker ni. Jo, för att två år är som en hel evighet, mycket nytt hinner hända men vissa saker består. Jag har fortfarande kvar mitt motto att aldrig vara nöjd med det jag har och möter ständigt nya utmaningar som gör att jag fortsätter bryta mot jantelagen. Dessutom har jag fått fler barn, bara det skulle i och för sig vara värt en helt egen föreställning, men jag har valt att inkludera den biten också. Jag garanterar att föreställningen blir roligare än att titta på målarfärg när den torkar, hälsar Kodjo Akolor i ett pressmeddelande.

“Brott mot jantelagen 1.5” innehåller tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör. Vi får följa Kodjos resa från student, plåtslagare, brevbärare och finanssnubbe till radiopratare och komiker, som i sig är ett brott mot jantelagen.

Turnédatum:
14 mars - Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress
17 mars - Östersund, Storsjöteatern
18 mars - Umeå, Väven
19 mars - Skellefteå, Nordanåteatern
24 mars - Falkenberg, Stålboms Konditori
25 mars - Göteborg, Stora Teatern
6 april - Eskilstuna, Royal
7 april - Örebro, Frimis Salonger
8 april - Malmö, Slagthuset
9 april - Vara, Vara Konserthus

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten