Kodjo Akolor gör standupföreställning

torsdag

Kodjo Akolor gör standupföreställning

Våren 2014 ger sig Kodjo Akolor ut på Sverigeturné med sin första egna standupföreställning "I-landsproblem”. Det blir en underhållande och ödmjuk show om vår tids största och mest vardagliga problem som sladdhärvorna i våra hem och alla lösenord som man måste hålla reda på. Enmansföreställningen har premiär den 26 mars i Jönköping och fortsätter därefter vidare till bland annat Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

– Jag hoppas att de som går på min föreställning får en kväll där de skrattar så att de gråter men även får med sig någonting hem som är värt att begrunda och fundera över, säger Kodjo Akolor i ett pressmeddelande.

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för "Morgonpasset i P3" där han får igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör. Som komiker har han uppträtt på åtskilliga komediklubbar och standup-scener med sin ödmjuka humor, fylld av igenkänning och tvära kast.

Innan det är dags för den egna showen så har Kodjo Akolor fullt upp. I december är Kodjo för tredje året en av programledarna i insamlingsprogrammet "Musikhjälpen” och den 18 januari 2014 leder han den direktsända musikgalan "P3 Guld” från Scandinavium i Göteborg.

Turnéplan:
26 mars – Jönköping, Kulturhuset Spira
27 mars – Vara, Vara Konserthus
28 mars – Helsingborg, Dunkers Kulturhus
29 mars – Lund, Färs & Frosta Sparbank Arena
31 mars – Stockholm, Rival
6 april – Göteborg, Folkets Hus Draken