Kiss 50 år - kommer till Sverige på avskedsturné

onsdag
KisskonsertmetalHårdrock

Foto: Jen Rosenstein

Sommaren som gick fick vi uppleva två hyllade konserter i Göteborg och Stockholm. Kritiker som fans samlades i sin hyllning över hur KISS fortfarande levererar underhållning, scennärvaro och glädje i toppkvalité. De två konserterna skulle ha blivit deras sista framträdanden i Sverige. Men efter en önskan från fansen bestämde sig bandet för att göra ytterligare 100 konserter världen över innan äventyret och sagan KISS är helt över. Två konserter blir det på svensk mark, bägge på Dalhalla i Rättvik. 50 år gammalt blir bandet nästa år vilket de avser vara det sista året med KISS.

Boka in 12 och 13 juli för då intar KISS det gamla kalkbrottet i Rättvik! Biljetter släpps torsdag den 8 december.

Trycket var enormt 2019 när biljetterna släpptes till de två konserterna i Göteborg och Stockholm och Göteborgskonserten sålde slut redan efter 20 minuter! Konserterna flyttades fram på grund av pandemin och när rock & roll-legenderna äntligen stod på scenerna i Scandinavium och Tele2 Arena i somras var succén ett faktum.

Simmons och Stanley i synnerhet besitter stark scennärvaro och får publiken att känna sig speciell från start till slut. - Aftonbladet

GP:s recensent har inte haft roligare på en konsert på länge. Kanske aldrig. - Göteborgs Posten

Nästa år firar bandet 50 år med utvalda konserter runtom i Europa. I Sverige intar KISS Dalhalla i Rättvik den 12 juli och 13 juli 2023. Det kommer att bli en helt unik upplevelse i det gamla kalkbrottet som bjuder på en spektakulär akustik och miljö.

Datum 2023

12 juli – Dalhalla, Rättvik

13 juli – Dalhalla, Rättvik