Kanadensisk stand-up till Stockholm

onsdag

Kanadensisk stand-up till Stockholm

Russell Peters är en av världens största standup-stjärnor. I vår återvänder han till Sverige för en föreställning på China Teatern i Stockholm söndagen den 28 april. Biljetterna släpps idag kl 09.00.

Den kanadensiska komikern är van att sälja ut stora arenor runt om i världen men denna gång blir det en exklusiv och intimare föreställning när hans världsturné ”Notorious World Tour 2013" kommer till China Teatern.

Inför Russell Peters förra besök i Sverige skrev DN:
”På scenen har han en närmast perfekt tonträff, och balanserar stadigt på knivseggen mellan uppspelthet och gravallvar. Hans imitationsbegåvning är extrem”.

Russell Peters slog igenom 2004 och har nått stor framgång internationellt med sin varma och pricksäkra humor. Han har själv indiskt påbrå och är känd för att skämta om etnicitet och stereotyper. Han var den första nordamerikanen att uppträda med standup i Indien och han har gjort föreställningar i Förenade Arabemiraten, Australien, Kina, Danmark och Sydafrika och varit fältartist för de amerikanska trupperna. Russell Peters var tidig med att ta sina föreställningar till stora arenor och blev den första komikern som sålde ut Air Canada Centre i Toronto. Han har också slagit publikrekord för standup i både Australien och England.

Datum:
28 april - China Teatern, Stockholm