Johnossi utökar kommande turnén med extradatum i Stockholm och Kalmar

torsdag
turnékonsertJohnossi

Foto: Fredrik Skogkvist

Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi meddelar nu att turnépremiären på anrika Cirkus i Stockholm 22 februari 2023 är helt slutsåld. För att möta det stora publiktrycket annonseras idag en extrakväll på Cirkus den 28 mars.

Även spelningarna i Uppsala, Kristianstad och den ena kvällen i Göteborg är helt utsålda. Samtidigt växer turnén, förutom ett extradatum i huvudstaden så avslöjas det idag att Johnossi kommer till Kalmar den 23 mars.

Biljetterna till extrakonserten i Stockholm och Kalmar släpps idag, torsdag den 15 dec, kl 10.00 via unitedstage.se och johnossi.com.

Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten Boy Destroy.

Sångaren John Engelbert har under hösten gjort succé i TV4s Så Mycket Bättre och där han tagit både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Lika uppmärksammad blev Johnossis arenarockversion av Måns Zelmerlöws gamla Eurovision-vinnarlåt "Heroes".

Parallellt med Johnossis tolkningar har Darin fått en hit med sin Så Mycket Bättre-tolkning av Johnossis stora singel ”What´s The Point" som är en av de mest spelade låtarna på svensk radio just nu. Likaså har stjärnskottet Daniela Rathana framgångar med sin svenska tolkning ”Återvändsgränd” av Johnossis orginalsingel ”Dead End”.

Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt.

Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:

- ”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader... Som förband tar vi denna gång med oss vår polare Boy Destroy."

Om Boy Destroy

Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop. Släppte alldeles nyligen sin nya singel ”Left Handed”.

Johnossi turnédatum 2023 (med förband Boy Destroy)

22/2 Stockholm, Cirkus UTSÅLT

24/2 Motala, Harrys

25/2 Falun, Heymakers

1/3 Uppsala, Katalin UTSÅLT

3/3 Osla, Rockefeller

4/3 Karlstad, Nöjesfabriken

8/3 Göteborg, Pustervik

9/3 Göteborg, Pustervik UTSÅLT

10/3 Örebro, Frimis

11/3 Skövde, Skövde Kulturhus

16/3 Trollhättan, Folkets Hus

17/3 Malmö, KB

18/3 Helsingborg, The Tivoli

22/3 Norrköping, Flygeln

23/3 Kalmar, Sandra EXTRA

24/3 Kristanstad, Kulturkvarteret UTSÅLT

25/3 Lund, Mejeriet

28/3 Stockholm, Cirkus EXTRA

31/3 Sundsvall, Aveny

1/4 Umeå, Väven

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten