Jill Johnson på jubileumsturné

fredag
konsertturnéJill Johnson

Jill Johnson på jubileumsturné

Olof Händén

Jill Johnson har haft full upp under året med utsålda konserter, inspelning av TV4:s ”Så mycket bättre” och nya albumet ”For You I’ll Wait” med efterföljande turné. Nu tar Jill en timeout på åtta månader innan hon återvänder till scenen nästa sommar. Då är det tio år sedan Jill Johnson startade sitt nuvarande band och detta firar de med att ge sig ut på jubileumsturné tillsammans. Turnén består av tio spelningar runt om i landet med start på Dalhalla utanför Rättvik den 2 augusti.

Biljetter till konserterna släpps imorgon lördag den 10 december.

- Sommarens konserter blir en hyllningsturné till mina tio år med killarna. Vi kommer stå på tå för varandra, improvisera och precis allt kan hända. Det blir country, blues, soul och rock med stor plats för bandet som mångfacetterade instrumentalister och sångare. Jag lovar musikalisk bredd och framförallt en omfamnande spelglädje, säger Jill i ett pressmeddelande.

Bandet består av Göran Eriksson (gitarr och kapellmästare), Johan Gullbo (keyboard), Roger Gustavsson (gitarr), Jonas Lidholm (trummor) och Patrik Hjerling (bas).

För mer info se jill.se.

Datum:
2 augusti - Rättvik, Dalhalla
4 augusti - Båstad, Tennisstadion
5 augusti - Vadstena, Vadstena Slott
6 augusti - Skövde, Boulognerskogen
10 augusti - Skellefteå, Nordanå
11 augusti - Umeå, Nydala
12 augusti - Höga kusten, Skule naturscen
13 augusti - Åland, Eckerö Post & Tullhus
25 augusti - Uppsala, Botaniska Trädgården
26 augusti - Kalmar, Rävspelet Fredrikskans

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten