Jennifer Lopez till Sverige

tisdag

Jennifer Lopez till Sverige

Med sju studioalbum sålda i över 50 miljoner exemplar och megahits som Waiting For Tonight, Jenny From The Block, Love Dont Cost a Thing och If You Had My Love är det äntligen dags för Jennifer Lopez att ge sig ut på sin allra första världsturné. Och besöker Stockholm gör hon också. 5 november ger hon sin första egna konsert på Ericsson Globe Arena i Stockholm.

Världsstjärnan Jennifer Lopez har stjärnstatus såväl hos latinovärlden som den hos breda arenapubliken. Förra året släpptes Love?, hennes första studioalbum på fyra år. Förstasingeln On The Floor (featuring Pitbull) toppade både den svenska singellistan och radiolistan. Singeln sålde dubbel platina i Sverige och musikvideon var den mest sedda under 2011 på Youtube med över en miljard visningar.

J.Lo ligger inte på latsidan. Utöver sin artistkarriär hann hon förra året med att göra en klädkollektion, lansera en egen parfym och medverka i filmen What to expect when you’re expecting. I år är ett greatest hits-album inplanerat som en sammanfattning av en lång och framgångsrik karriär.

Biljetter till konserten på Ericsson Globe 5 november släpps 28 maj.