Jack & Jill - en pjäs om kärlek

torsdag

Jack & Jill - en pjäs om kärlek

I veckan hade pjäsen "Jack & Jill" premiär på Playhouse Teater i Stockholm. "Jack & Jill" är en humoristisk föreställning om två moderna människor som försöker kompromissa mellan kärlek, ideal och karriärsdrömmar. Det är en pjäs som alla kan känna igen sig i och bli berörda av, det riktiga livet på scen! Pjäsen spelas på föjande datum i december: 2, 6, 7, 8, 11, 14, 15, 17.

I det moderna samhället ska en kvinna idag kunna stå på egna ben, vara självständig och ha ett utpräglat socialt liv. När Jill träffar Jack på ett bibliotek i New York är det just dessa mål hon har i sikte. Men kärleken förändrar allt, och när den gör att hon tappar kontrollen över sin vardag drabbas hon av rädslan att förlora sin personliga frihet. Vågar man lyssna på sitt hjärta, eller ska man fokusera på sina mål för att bli lycklig?

"Jack & Jill" är en allvarlig men humoristisk föreställning om att älska och bli älskad. En inblick i vårt problematiska kärlekspussel som visar sig handla om så mycket mer än bara kärlek...