Inte försent att ta sig till Summerburst

torsdag

Inte försent att ta sig till Summerburst

Summerburst är en förhållandevis ny festival för elektronisk musik som startades 2011, utvidgades under 2012 och nu återvänder ännu ett år. Under första året hölls festivalen endast på Stockholm Stadion, men 2012 slog Summerburst upp dörrarna även på Valhalla IP i Göteborg. Att evenemanget har varit en stor succé framgår inte minst av det faktum att biljetterna säljer som smör.

Precis som förra året pågår 2013 års upplaga i två dagar i respektive stad. Festivalen gästas naturligtvis av flera stora namn inom den elektroniska musikscenen i bägge städerna. I Stockholm gästas Summerburst av bland annat Steve Angelo, Alesso, Hardwell och La Fleur för att nämna ett fåtal. De sistnämnda, plus Axwell, Zedd och många fler kommer till Göteborg.

Problemet för dig som tänkt besöka Summerburst i år är att biljetterna håller på att ta slut. Till festivalen i Göteborg finns i skrivande stund bara 2-dagars festivalpass kvar, medan "Early bird"-pass och Festivalpass Premium är slut.

Vad gäller Stockholm är de ordinarie biljetterna helt slut – av de fem olika festivalpassen finns inga kvar till försäljning. Det enda alternativet som än så länge finns tillgängligt är endagspass av varianten "Premium", som är betydligt dyrare än de ordinarie passen.

Loppet är däremot inte helt kört för dig som vill gå på housefestival i sommar. Pokersajten PokerListings delar i en tävling ut två VIP-paket till Summerburst i Stockholm. Paketen lottas mellan de deltagare som svarar på en enkel fråga och lämnar namn och e-postadress.

VIP-paketen till Summerburst som lottas ut av PokerListings är av det mer exklusiva slaget och inkluderar tillgång till VIP-drinkbord och två nätters boende på ett fyrstjärnigt hotell. Tävlingen är en del av PokerListings Månadens Tävling-serie, där man lottar ut exklusiva paket till populära sport- och musikevenemang. För att delta i tävlingen kan ni följa denna länk.

Ha en underbar festivalsommar!