Hyllade Ricky Gervais till Sverige i höst

måndag
standupshow
Foto: Pressbild från LiveNation

Den 9 november i år har turen äntligen kommit till Sverige när Ricky Gervais styr kosand mot vårt lilla land för att ställa upp sin show på Avicii Arena i Stockholm!

Den prisbelönta komikern, skådespelaren, författaren och regissören Ricky Gervais adderar ytterligare datum till världsturnén Armageddon! Gervais har redan besökt några av de största arenorna i Europa under turnén och kommer fortsätta ta med sin helt nya stand up-show till publik över hela världen i år och nästa år.

Biljetterna till denna begivenhet blir tillgängliga fredagen 31:e mars klockan 10:00 på Livenation.se. Om du inte är medlem på sajten så klart. Du kan du köpa biljetter redan den 29:e mars. Medlem blir man enkelt genom att registrera sig.

Ricky Gervais har besökt några av de största arenorna i Europa med sin världsturné Armageddon, och adderar nu ytterligare shower 2023 i Wien, Dublin, Barcelona, Köpenhamn, Oslo, Lissabon, Stockholm, Berlin och München. I sommar framträder Gervais på två utsålda shower i NY:s Radio City Music Hall och en kväll på LA:s Hollywood Bowl som kommer att bli en av hans största stand up-shower hittills. Även ytterligare datum i USA och Kanada adderas till turnén.

When I was invited to play the iconic Hollywood Bowl, I said “What if it rains?” This pretty much sums up how British people think

Ricky Gervais

Gervais tidigare turné SuperNature från 2021 togs av publiken emot som en stor succé och blev sen en av årets mest visade komedispecialer på Netflix när den sändes i maj året därpå. Även den nu aktuella turnén Armageddon kommer att finnas tillgänglig att streama från Netflix nästkommande år.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten