Hooja förbereder sin sommarturné

tisdag

I sommar är det Luleå som står värd för Hooja och DJ Mårdhunds enda konsert i Norrbotten. Nu blir det även Dalarna och Stockholms tur att välkomna duon när de adderar Dalhalla och Skansen till sommarens turné som går under namnet Tour Sten.

Biljetter till konserterna på Dalhalla den 25 juli och Skansen den 3 augusti släpps på onsdag den 31 januari klockan 09.00. Biljetter till konserten i Luleå den 29 juni finns ute nu.

Hooja och DJ Mårdhund sitter och filar på sommarturnén för fullt skvallrar om två konserter redan nu. En är på Dalhalla 25 juli och en på Skansen 3 augusti.

Det är som är lite speciellt med de här två spelningarna är att de har med sig Steve N Seagulls från Finland som förband. De är så jävla fräcka, kanske det fräckaste Finland har producerat sen Nokiatelefonerna.

De är så jävla fräcka, kanske det fräckaste Finland har producerat sen Nokiatelefonerna.

Hooja

Innan jul släpptes den norrbottenexklusiva konserten på Södra Hamnplan i Luleå som kommer ha samma inramning som konserterna på Dalhalla och Skansen, med finska Steve ’n’ Seagulls som förband. Inom kort offentliggörs också övriga turnédatum för sommaren.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten