Hardcore Superstar inviger ny nöjesarena i Göteborg

måndag
Foto: Julio Chang

Den 1 september 2023 slås portarna till Big Stage upp. Det är en ny nöjesarena och showscen i Göteborg i anslutning till citydestinationen Jacy'z Hotel & Resort. Först att äntra scenen blir det legendariska hårdrocksbandet Hardcore Superstar.

Det oerhört populära göteborgsbandet Hardcore Superstar har under många år varit en stor kraft inom den svenska hårdrocksgenren. Bandet, som kombinerar thrash metal och sleaze-rock, skapar en skön mix av aggressiv rock och melodisk dekadens. Med sin imponerande diskografi på tolv album och världsomspännande turnéer har Hardcore Superstar cementerat sin position inom genrens elit.

Nu intar de alltså som första akt Jacy'z Big Stage tillsammans med förbandet Velveteen Queen. Att just vara först ut på den nya scenen är något de båda banden verkligen ser fram emot. Jocke Berg, sångare i Hardcore Superstar berättar om känslan inför den historiska premiären:

Vi är oerhört laddade inför att få inta mäktiga Big Stage och bjuda alla i publiken på en riktigt minnesvärd kväll!

Jocke Berg, sångare i Hardcore Superstar

– Att få inviga en sprillans ny scen gör vi inte varje dag. Vi är oerhört laddade inför att få inta mäktiga Big Stage och bjuda alla i publiken på en riktigt minnesvärd kväll!

Något liknande existerar faktiskt inte på den svenska nöjesscenen.

Viktor Jebsen, Big Stage Manager på Jacy’z Hotel & Resort

– Den här scenen, miljön och tekniken som vi laddat upp med blir något i hästväg och något liknande existerar faktiskt inte på den svenska nöjesscenen. Att få ställa ett lokalt band med internationell klass på den här scenen är fantastiskt. Kontrasten i att smutsig rock möter Sveriges kanske finaste konsertarena kommer att göra den här kvällen till något helt unikt! Vi vågar utlova en premiär som markerar starten på en ny era för nöjeslivet i Göteborg.” berättar Viktor Jebsen, Big Stage Manager på Jacy’z Hotel & Resort.

Under hösten kommer både musikakter, komiker och magiska shower att inta Big Stage. Denna första speciella invigningskonsert med Hardcore Superstar äger rum den 1 september kl. 20:00 på Jacy'z Big Stage. Mer information om evenemanget.