Gyllene Tider flyttar till Ullevi

måndag

Gyllene Tider flyttar till Ullevi

Gyllene Tiders popularitet är fortsatt orubbad och nu flyttar man konserten på Slottskogsvallen i Göteborg till Ullevi. För andra gången. Förra gången det hände var för nio år sedan under GT25-turnén där de svenska ikonerna fyllde Ullevi. Bandet har en gång slagit publikrekord på Ullevi och finns fortfarande på en bra plats över vilka band som sålt mest sedan 1982. När de nu än en gång ställer sig på scenen blir de faktiskt det första svenska band som varit huvudakt två gånger på Ullevi.

"Wow. Fantastiskt kul såklart. Vi ser fram emot ännu en oförglömlig sommarkväll tillsammans med alla sköna människor. Där ser man vad tre ackord och en Farfisa-orgel kan göra", säger GT-grabbarna själva i ett lätt omtumlat uttalande.

Även på andra delar i landet säljer Gyllene Tiders biljetter bra. Hela turnén består av 18 spelningar, från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Publiken lär kunna se fram emot en hel del klassiker även om det nog kommer spelas en del material från den nya skivan "Dags att tänka på refrängen" som släpps 24 april.