Jazz och blues på Gävle Konserthus i vår

onsdag
konsertjazzblues
Foto: via Gävle Konserthus

Gävle Konserthus presenterar stolt vårens jazz- och blueskonserter! Det kommer bjudas på en stor bredd där publiken kommer få följa med på musikaliska resor mellan olika stilar, ljudlandskap och energier.

Torsdag 1 februari:

CALDERAZZO/BROSTRÖM/SJÖSTEDT/OUSBÄCK

Onsdag 14 februari:

TRICKBAG

Fredag 16 februari:

ERIC BIBB

Superkvartetten CALDERAZZO/BROSTRÖM/SJÖSTEDT/OUSBÄCK kommer till Gävle Konserthus! En banbrytande musikalisk satsning har fyra exceptionellt begåvade musiker – Joey Calderazzo, Håkan Broström, Martin Sjöstedt och Karl-Henrik Ousbäck – förenats för att skapa en förtrollande fusion av ljud som överskrider genrer och fängslar publik över hela världen. Detta elektrifierande samarbete innebär en sammanflätning av virtuos talang och lovar en musikalisk upplevelse som inte liknar något annat.

TRICKBAG äntligen tillbaka i Gävle! Om vi räknat rätt så har det gått hela 8 år sedan Trickbag hade releaseparty för sitt album "Candyville" i just Gävle. Men nu är alltså denna Europeiska toppakt tillbaka lagom till sitt egna 30-års jubileum som band för att ställa skåpet på plats i konserthuset på Alla Hjärtans Dag 14 februari!

ERIC BIBB är ett av den internationella bluesvärldens största namn i dag. Med två nomineringar till amerikanska Grammy Awards och mängder av utmärkelser befinner sig Eric Bibb på ständigt turné jorden runt, och nu kommer han äntligen tillbaka till Gävle!

Biljetterna är släppta.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten