Dropkick Murphys till Malmö i sommar

torsdag
Dropkick Murphys. Foto: Emanuela Giurano, via Live Nation

Nyligen skrev vi om att Dropkick Murphys kommer till Gröna Lund i Stockholm. Nu är det klart att bandet också beger sig till södra delen av vårt avlånga land för en spelning på Folkets Park i Malmö i sommar.

Efter två hyllade akustiska album ”This Machine Still Kills Fascists” från 2022 och ”Okemah Rising” från 2023 och flera akustiska framträdanden har det blivit dags för Dropkick Murphys att återvända till sina rötter! Den 19 juni bjuder bandet in alla punksjälar i Malmö till Folkets Park för en av sommarens bästa konserter! Support Lastkaj 14!

De som tidigare har sett Dropkick Murphys live vet att det är bland det mäktigaste man kan uppleva. Med gigantiska hits som ”I’m Shipping Up To Boston”, ”Rose Tattoo”, ”The State of Massachusetts” och ”Johnny, I Hardly Knew Ya” har Dropkick Murphys musik definierat en hel kultur där det irländska möter det amerikanska.Lastkaj 14, hyllade som trallpunken främsta fanbärare, följer med Dropkick Murphys som support! Lastkaj 14 släpper även två(!) nya skivor under 2024 - först ges EP:n “Trallkrucifuxet” ut under våren och senare i september släpps albumet “Djävulskorset” Vi ser fram emot att se Dropkick Murphys och Lastkaj 14 live på Folkets Park!

Biljetterna släpps imorgon fredag den 8 mars klockan 10:00.

Datum:

19 juni – Malmö, Folkets Park

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten