Dalhalla satsar på hemester

torsdag

Dalhalla följer upp föregående sommars omtyckta koncept med möjlighet att hemestra med husvagn eller husbil i Dalhalla. Ett antal datum har valts ut där Dalhalla ger möjlighet att ta del av den spännande kalkbrottsmiljön genom att med husbil eller husvagn övernatta där.

Tillsammans med det ges också möjligheter att få se scenen och artisthuset backstage tillsammans med en 3-rätters middag som avnjuts i Dalhallarestaurangen. Dalhallas restaurangchef, Samuel Stålhandske utlovar nya smakupplevelser i Dalhallarestaurangen.

I Dalhallarestaurangen bjuder vi in till nya spännande smakupplevelser för i år och menyn är självklart framtagen med lokalt fokus.

För att överhuvud taget kunna erbjuda denna typ av Hemester riskfritt är det hela så klart begränsat även den här sommarren, både i antal personer och datum. Bara 20 anvisade ställplatser och max 40 gäster kommer att få den här unika möjligheten att besöka arenan tillsammans med personal.

Det blir ännu en annorlunda sommar i Dalhalla på grund av pandemin. Vi har tillsammans med våra artister och bokningsbolag redan tvingats skjuta upp några av evenemangen till 2022. Vi hoppas fortfarande på att kunna genomföra evenemang men det är svårt att förutse sommarens lägesrapport.

Conny Gesar, VD på Rättvik Event.