Calvin Harris & Dada Life - på samma kväll

torsdag

Calvin Harris & Dada Life - på samma kväll

Den 2 november har du chansen att uppleva både Calvin Harris och Dada Life på en och samma kväll då de spelar på Ambassadeur i Stockholm.

Det här är inte bara en unik händelse på svensk mark utan också en möjlighet att till slut få uppleva den skottska låtskirvaren och musikproducenten Calvin Harris, som i sista sekund var tvungen att lämna återbud till Summerburst tidigare i år. Harris svenska framträdanden har varit sällsynta under hans hittillsvarande karriär och när han nu gästar Rihannas spelning på Globen samma helg passar han samtidigt på att återgälda stockholmspubliken. I september släpptes Rihannas låt "We Found Love" på vilken Calvin medverkar. Låten har nåt topplaceringar på alla brittiska topplistor värda namnet.

Den svenska duon Dada Life har, med låtar som "Unleash the Fucking Dada", "White Noise/Red Meat" och ett otaliga grymma remixer, blivit omåttligt populära på kort tid. I USA har duon sin största fanbase och de kan som få andra dj-akter utmana bristningsgränsen på dansgolv runt om i världen. Deras nyskapande, smått excentriska stil lyser igenom i deras personligheter såväl som deras medryckande produktioner. Just nu är de aktuella med låten "Happy Violence" som självklart innehåller en patenterad Dada Life-melodi som klistrar sig fast på trumhinnan.