Bring Me The Horizon till Sverige i sommar

tisdag
Bring Me The Horizon. Foto: via Live Nation

Sommarens nya livescen, STHLM Fields, adderar en konsertdag – med inga mindre än brittiska giganterna Bring Me The Horizon! Sheffield-bandet spelar för fulla arenor runt om i världen och har konstant sålt slut sina konserter i Sverige. Nu återvänder de äntligen till Sverige och intar scenen på STHLM Fields på Gärdet i Stockholm. Med sig har de det amerikanska bandet Bad Omens, som gör sin debut i Sverige. Bad Omens imponerar för närvarande stort med utsålda konserter runt om i hela Europa. Fler akter släpps inom en snar framtid till Bring Me The Horizons kurerade konsertdag. Vi ses 1 juli på Gärdet i Stockholm!

Bring Me The Horizon, under ledning av sångaren Oli Sykes, är jättar inom metalcore-världen och sträcker sig långt utanför dess gränser. De har blivit nominerade till både Grammy Awards och BRIT Awards, senast till helgens (2 mars) BRIT Awards där de är nominerade i kategorin "Best Rock/Alternative Act". Bandet har även vunnit flera prestigefyllda priser, bland annat fem Heavy Music Awards, tre Alternative Press Awards och imponerande sju vinster på det högt ansedda Kerrang! Awards.

För närvarande är de aktuella med den kraftfulla singeln "Kool-Aid", och ett till släpp är på ingång vilket gör dem mer aktuella än någonsin. Med låtar som "Can You Feel My Heart", "Throne", "Drown", "Sleepwalking" och "Kingslayer" har bandet samlat närmare 2 miljarder (!) streams, enbart på dessa låtar. Totalt på all musik har de över 5,5 miljarder streams.

Utöver Bring Me The Horizon ansluter det amerikanska bandet BAD OMENS som support, med hits som "Just Pretend", "THE DEATH OF PEACE OF MIND", "Limits" och många fler. Ytterligare artister kommer att annonseras för Bring Me The Horizons kurerade dag på STHLM Fields i sommar!

Datum:

1 juli – STHLM Fields, Gärdet Stockholm

Biljettsläpp torsdag 29 februari klockan 15:00 via LiveNation.se.

Om STHLM Fields

STHLM Fields är sommarens nya livescen och en konsertserie med enskilda konsertdagar, kurerade av huvudakterna själva. Scenen och alla kringaktiviteter, restauranger och barer finns på Gärdet under en drygt två veckor lång period och man köper biljett till varje enskild konsert. Hittills bekräftade dagar där biljetter är släppta:

28 juni - Greta Van Fleet (+ Wolfmother)

2 juli - Molly Sandén (+ Astrid S)

5 juli - Toto (+ Nestor & Ludwig Hart)

6 juli - The Hives + Viagra Boys

7 juli - Doja Cat (+Hemlocke Springs)

https://www.sthlmfields.se/

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten