Nytt album och europaturné för Blues Pills

måndag
konsertturnéBlues Pills
Blues Pills. Foto: Olivia Johnston, via Live Nation

Nyligen släppte Blues Pills ny musik och i sommar kommer det ett album. Nu meddelar även den svenska kvartetten att de ger sig ut på en 30 stopp lång europaturné med fyra nedslag i Norden i november: Göteborg, Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Biljetter släpps på onsdag kl 10.00.

Blues Pills har förtrollat världen med sina energiska liveshower. Deras nya album Birthday, som släpps i augusti 2024, är ett album för att fira livet och musiken. Firandet kommer att fortsätta hela året med Europaturnén Happy F*cking Birthday!

Vi kan vänta oss en intim klubbturné som av bandet beskrivs som ”Ditt livs rockshow”. Med på turnén finns det kanadensiska elektrorockbandet Daniel Romano's Outfit.

"Vi är mer än exalterade över att ge oss ut på vår "Happy F*cking Birthday Tour. Den här turnén handlar inte bara om att fira vår gemensamma kärlek till musik, det handlar om att fira våra fans, vår resa och de otroliga upplevelser vi haft längs vägen. Vi längtar efter att gå upp på scenen och dela vår musik med våra fans över hela Europa." säger bandets frontfigur Elin Larsson.

Biljetter till samtliga stopp på turnén släpps på onsdag den 20 mars klockan 10.00.

Datum Norden:

8 nov - Göteborg, Pustervik

9 nov - Stockholm, Kägelbanan

21 nov - Köpenhamn, Pumpehuset

22 nov - Oslo, Vulkan Arena

För övriga datum se bluespills.com

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten