Barn välkomna på Sabatons konserter

torsdag

Barn välkomna på Sabatons konserter

I sommar ger sig Sabaton ut på sin hittills största Sverigeturné - Heroes Tour 2014. Nu är det klart att även barn under 13 år, i målsmans sällskap, är välkomna på konserterna. Barn mellan 3 och 7 år kommer dessutom in helt gratis. Detta har möjliggjorts genom att skapa speciella områden på konserterna där barn och föräldrar tillsammans kan njuta av showen.

"Det är fantastiskt, vi har alltid kämpat för att våran musik skall vara tillgänglig även för yngre fans och nu kan vi göra detta utan att på något sätt påverka upplevelsen för alla andra", säger Pär Sundström från Sabaton i ett pressmeddelande.

FÖRHÅLLNINGSREGLER UNDER HEROES TOUR 2014 GÄLLANDE BARN:

1. Barn 3 – 7 år har fri entré i vuxens sällskap till konserterna med SABATON i sommar. Ett barn per förälder gäller.

2. Barn 7 – 13 år är välkomna med biljett till ordinarie pris på konserterna och i vuxens sällskap.

3. Barn under 3 år får tyvärr inte komma in.

4. Samtliga barn under 13 år måste använda hörselkåpor. Öronproppar är inte tillräckligt. Målsman ansvarar för att medföljande barn under 13 år använder hörselkåporna inne på konsertområdet. Efterlevs inte kravet om att använda hörselkåpor kan målsman avvisas från konsertområdet tillsammans med barnet. Arrangörerna är förpliktigade att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande höga ljudvolymer och kommer så göra, utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

5. Ett speciellt markerat område för barn under 13 år i vuxens sällskap kommer att finnas snett bakom mixplatstornet vilket är beläget mittemot scen på varje konsert. Fritt synfält garanteras. Barn får ej lämnas ensamma inne på detta område. Vad som gäller för respektive konsert kommer att anges på skyltar i entrén och inne på konsertområdet.

6. Barnvagnar får av säkerhetsskäl ej tas med in på konsertområdet.

OBS! SABATON OPEN AIR:s policy gällande barn skiljer sig en aning från ovan! För att läsa om SOA:s regler vänligen följ denna länk: http://rockstadfalun.se/age-limits/