Ant Wan skriver historia – 12 oktober tar han över Tele2 Arena i Stockholm!

tisdag
Ant Wankonsert

30 september 2023. Då Ant Wan kliver ut på scen i ett utsålt Avicii Arena skriver han historia. Publiken har köat i timmar, stämningen är legendarisk. Konserten är en milstolpe. Ett före/efter-ögonblick. Men de som trodde att det här var peaken hade fel, det var bara början.

12 oktober 2024 är det dags för nästa kapitel. Genom att inta Tele2 Arena tar Ant Wan allt till en helt ny, tidigare otänkbar, nivå. Det blir den största och mäktigaste svenska hiphopkonserten någonsin. Det blir även exklusivt – det här är Ant Wans enda konsert i Sverige i år.

Missade du Avicii Arena? Eller vill du uppleva magin igen? Häng med på resan då Ant Wan kliver upp på den absoluta toppen och lyfter taket på Tele2 Arena. Den här gången är det på riktigt. Publikrekord? Större än alla internationella megastjärnor? Mycket möjligt. Den här kvällen kommer det att snackas om i många år framöver.

Nu skriver vi historia – igen! Tillsammans gör vi något som aldrig har gjorts förut.

Sagt om Ant Wan på Avicii arena

”Konserten med Ant Wan är en urkraft” – Aftonbladet”Med ett publikstöd utöver det vanliga i ryggen visar Västeråsrapparen Ant Wan på Avicii Arenas scen att han är en av landets mest angelägna berättare.” – DN”Han har höjt ribban för hur en svensk hiphopkonsert kan se ut med hästlängder.” – Göteborgs-Posten