Albumaktuella Låpsley till Sverige i vår

fredag
konsert

Som 17-åring började Låpsley, född Holly Lapsley Fletcher, dela med sig av sin kreativa och känsloladdade musik på SoundCloud – och framgången blev omedelbar. Debutalbumet “Long Way Home” släpptes 2016 med succélåtar som ”Hurt Me” och ”Falling Short” och även DJ Kozes edit av “Operator” som fortfarande fyller dansgolv världen över. Nu är electropopartisten aktuell med ny musik.

Albumsläppet mottogs väl och följdes av stora turnéer, varav den första spelningen hon gjorde var på Glastonburyfestivalen. Sedan dess har hon spelat på Coachella, All Points East och otaliga andra välrenommerade festivaler. Efter en tids turnerande kom en utmattning och Låpsley bestämde sig för att ta ett avbrott från musikkarriären.

2020 återvände hon med andra efterlängtade albumet ”Through Water” som tydligt markerar ett skifte i hennes musikkarriär – mer sårbar, ödmjuk och personlig. Hon har nu utvecklats till en fulländad berättare och med hennes purfärska och tredje album "Cautionary Tales of Youth" bevisar hon att hon är här för att stanna.

Den 18 april gör Låpsley en spelning på Nalen Klubb i Stockholm. Biljetterna släpps den 25 januari kl 10:00 via luger.se.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten