Albumaktuella Fletcher till Sverige hösten 2023

tisdag
konsert
Fletcher - foto LiveNation

Fletcher, en av de senaste årens stora stjärnskott, kommer att besöka Sverige för en efterlängtad konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm den 19 oktober 2023. Fletcher slog igenom med låten "Undrunk" år 2019, som har streamats över 162 miljoner gånger och är från hennes debut-EP "you ruined new york city for me". År 2020 släppte hon sitt första album, "Girl of My Dreams", som innehåller flera populära singlar såsom "Better Version", "Sting", "Suckerpunch", "Becky's So Hot" och "Her Body Is Bible".

Fletcher har utvecklats från en singer-songwriter till en autentisk och ärlig streamingfavorit, och har gjort flera hyllade samarbeten med artister som Olivia O'Brien, Hayley Kiyoko och Trevor Daniel. Hon har också gjort en minnesvärd framträdande med Miley Cyrus på låten "Midnight Sky" under Miley Cyrus nyårsfest.

Fletcher kommer att turnera i Europa i höst och hennes konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm är en av de mest eftertraktade i turnén. Biljetter släpps till allmänheten på fredag den 17 mars klockan 10:00 via LiveNation.se, men medlemmar på LiveNation.se kan säkra biljetter redan från den 16 mars klockan 10:00 genom ett förköpserbjudande.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten