Victor Leksell till Stockholm

onsdag
Foto: via FKP Scorpio

Intresset för Victor Leksells stora homecomingkonsert på Scandinavium i Göteborg har varit enormt. Tidigare i veckan stod det klart att konserten, knappt fem månader i förväg, har sålt ut. Nu kommer en present till fansen, de som blev utan biljett till Scandinavium får en ny chans. 9 november tar Victor över anrika Hovet i Stockholm.

Guldmickenvinnare, 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo, en magisk succé på Lollapalooza Stockholms main stage och en bejublad Nordenturné – 2023 ställde Victor Leksell ner skåpet och bevisade att han är en av landets största, bästa och mest älskade liveartister. Och det gjorde han med bara ett album i ryggen. Nu siktar Victor ännu högre. Med den nya skivan ”Tid & Tro” intar han några av Sveriges största och mest legendariska scener.

På ”Tid & Tro” summerar Victor Leksell de fyra åren som gått sedan debutalbumet, och går in i ett nytt kapitel. Det är en samling låtar om kärlek, sökande, starka känslor och om att våga tro på sig själv. Eller som Victor själv summerar det: ”Låtarna är ett resultat av sömnlösa nätter, ständigt letande efter sig själv och att hitta lyckan i det. Att ge sig själv tiden och våga tro på sig själv.”

Biljetterna till konserten på Hovet 9 november släpps 12 januari klockan 10:00 via AXS.com. Presale drar igång 11 januari klockan 10:00 via fkpscorpio.se.

Datum:

31 maj - Göteborg, Scandinavium UTSÅLT

9 nov - Stockholm, Hovet

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten