Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

onsdag 26 september, kl 20:00

Underhållning Fredrik Lindström

-?Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström".

Nu är komikern och språkvetaren, Fredrik Lindström, tillbaka med den nya, mångfacetterade föreställningen -?Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström" där ingen kväll är den andra lik och där till och med temat varierar från kväll till kväll. Temat slumpas nämligen fram genom ett hjul på scen som Fredrik snurrar och ibland även tar publiken till hjälp.

-" Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som snurras fram, berättar Fredrik Lindström.

Tillsammans kommer publiken och Fredrik Lindström ha ett underhållande och intressant samkväm utan fasta ramar. Ett upplägg som tilltalar honom och som han genomfört tidigare.

-" Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger Fredrik Lindström.

-?Samkväm" har spelats på Scalateatern i Stockholm under hösten 2017 med fortsättning på onsdagar nu i vår. Det har varit så uppskattat så att Fredrik vill ge sig ut i Sverige och ha samkväm i fler svenska städer. Bl.a. får Göteborg, Linköping, Västerås, Örebro, Lund och Gävle besök av Fredrik under hösten.

Arr Kahlo Längd Ca 90 min utan paus

Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center på 021-39 01 00. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Hitta till Västerås Konserthus

Västerås Konserthus
Kopparbergsvägen 1
72213 Västerås

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

onsdag 26 september, kl 20:00
Visa alla datum ››

Västerås Konserthus
Kopparbergsvägen 1
72213 Västerås

ticketmaster Pris 375 kr