a la Varberg

a la Varberg

lördag 16 november, kl 16:00

föreställning

Välkommen ska du vara till inspirationsföreställningen a la Varberg - en kväll om entreprenörskap, samarbete, drömmar, kvinnlig styrka och en jävla massa kärlek.

Vill du ha en inspirerande energiboost i novemberrusket? Vill du lära dig mer om nätverkande, om konceptutveckling och framgångsrika samarbeten? Vill du ha verktyg för att skapa dig ett hållbart liv? Ja, så kom med då!

Vi vill dela med oss av våra erfarenheter, berätta hur vi jobbar, vad som inspirerar oss och om våra liv i Varberg. Vi vill möta dig, bjuda på salta vindar, kalla bad och dela all klokskap tillsammans.

När var & hur:

När: 16/11 från 16.00 - 23.00
Var: Vi ses på Varbergs Teater och avslutar på Gästis Kafé & Matsalar.
Hur: 100 platser. Inspiration, kunskap och konkreta verktyg. Och mat, musik och möten. Anmäl veg eller annan önskekost när du köper din biljett.

Varma hälsningar
Kristin, Marina, Lovisa, Johanna & Anna

Program:

Kl 16.00: Insläpp
Kl 16.30: Inspirationsföreställning - akt 1
Kl 17.30: Paus med bubbel & fika
Kl 18.15: Inspirationsföreställningen fortsätter - akt 2
Kl 19.15: Promenad till Gästis Kafé & Matsalars bakgård med värmande dryck
Kl 20.00: 2-rätters middag och 2 glas vin

Under kvällen får du möta:

Kristin Lagerqvist - content creator, influencer, trebarnsmamma, samhällsentreprenör och vinterbadare som driver en av Sveriges största livsstilsbloggar och är delägare i FGL. Kristin kommer att dela med sig av sin resa som företagare, hur du nätverkar digitalt och ge praktiska tips på hur du bygger ditt varumärke och når ut i sociala medier.

Marina Evertsson - concept developer, kreatör, bondefru och mamma till tre. Allt är möjligt i Marinas värld och med en unik fingertoppskänsla delar hon med sig av sin resa från dröm till verklighet - en destination mitt ute på landsbygden Strömma Farmlodge med 40 sommaranställda och dit 60 000 människor årligen vallfärdar varje år. Marina delar med sig om hur du kan bygger och når ut med ett nytt koncept, hur du designar ett upplevelserum och vad som attraherar och inspirerar en gäst år 2020.

Lovisa Jacobsson - business innovator, processledare och kitesurfande VD på We are Laja. Lovisa leder gärna möten och utvecklingsprocesser som involverar, engagerar och får människor att samarbeta på riktigt. Av Lovisa kommer du få tips på hur du får människor att vilja skapa mer tillsammans. Dessutom kommer hon att dela med sig av värdefulla tips för ett jävligt mycket mer luststyrt liv.

Johanna Skantze, Head of Sales and Opportunities på We are Laja och en av initiativtagarna till Life of Magic. En skidåkande digital nomad som med sin familj väljer att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal. Johanna delar med sig av hur hon skapar sitt liv, hur det går till i praktiken att leva med familj på olika platser, hur hon säljer och skapar möjligheter genom ett nätverksarbete inom olika branscher och hur det är att vara en del av Varbergsmodellen utan att bo i Varberg.

Anna Linton, Creative Director på We are Laja, vinterbadande upplevelsedesigner & affärsutvecklare. Anna besitter förmågan att fånga upp komplexa utmaningar och av dessa skapa möten, upplevelser och evenemang som får människor att förstå och agera. Hon har valt att skapa sig ett jobb som passar livet, istället för tvärt om, för att på ett hållbart sätt kunna skapa en positiv förändring för många. Förutom verktyg för hur du skapar upplevelser där besökarna säger WOW, kommer Anna också dela tips för hur du kan göra klimatet lite mjukare och få mer action och njutning i ditt liv.

Jennie Blomkvist, grafisk formgivare, konstnär, poet, trebarnsmor och kreatör. Ytterligare en supertalang hon har är hennes ödmjuka och hysteriskt roliga humor. Hon kommer antagligen få dig att se lite ljusare på livet, förhoppningsvis frambringa ditt mod och hon kommer definitivt berätta för dig hur du går från en känsla av misslyckande till att bli f*cking MISS LYCKAD.

DJ Funk-Viol, kickass-grym DJ

Hitta till Varbergs Teater

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5
43241 Varberg

Biljetter och priser

lördag 16 november, kl 16:00
Visa alla datum ››

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5
43241 Varberg

tickster a la Varberg 1495 kr