BRÄND – En resa genom eld

tisdag 23 november, kl 19:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

BRÄND – En resa genom eld
show föreläsning

BRÄND

Den prisade showen BRÄND är tillbaka – efter över 30 turnéstäder!
Föreläsaren & artisten Axel Schylström återkommer nu för sista gången med sin hyllade inspirationsshow BRÄND!

Axel Schylström fick sitt genombrott som artist år 2015, då han slutade på en fjärdeplats i Idol. Därefter har han tävlat flera gånger i Melodifestivalen, släppt en bästsäljande självbiografi, streamats över 10 miljoner gånger på Spotify – och växt till att bli en av Sveriges mest bokade inspirationsföreläsare. Hans populära, egenregisserade show BRÄND är en unik kombination mellan konsert, föreläsning & show.

Föreställningen grundar sig i Axels osannolika livsresa. Som tonåring var han med om en olycka som gjorde honom till en av Sveriges genom tiderna värst brännskadade personer. Axel tvingades till intensiv rehabilitering i över ett års tid, men trots skadorna lyckades han bara ett fåtal år senare slå igenom som artist.

I BRÄND bjuds publiken på både gripande och tänkvärda reflektioner från livet som brännskadad. Åhörare slungas mellan skratt, gråt, hopp & förtvivlan.
Showens huvudsakliga syfte är att stärka åhörarnas självkänsla och självförtroende – och den lyckas varje gång. ALLA inspireras & underhålls av Axels starka erfarenheter.
De invävda, souliga sångnumren lämnar ingen besviken. Inte heller de visuella effekterna.

Utvärderingar från tusentals turnébesökare har gett showen snitt-betyget 4,7 av 5 möjliga. Ett betyg oerhört få live-akter uppnått tidigare.
Välkommen till 2 timmar av skratt, gråt, musik, inspiration & viktiga lärdomar.

Hitta till Växhuset

Växhuset
Viktor Larssons Plats
72214 Västerås
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

tisdag 23 november, kl 19:00
Visa fler datum ››

Växhuset
Viktor Larssons Plats
72214 Västerås

tickster