Anna von Hausswolff - Ståplats

Anna von Hausswolff - Ståplats

söndag 24 februari, kl 19:00

konsert Anna von Hausswolff

Till denna konsert finns huvudsakligen ståplatser (onumrererade) och de köper du som vanligt genom "Boka" knappen.

Sittplatser finns tillgängliga på balkongen (numrerade) via denna länk.

Med orgel och sin uttrycksfulla röst som främsta vapen har Anna von Hausswolff etablerat sig som en av de mest kompromisslösa svenska artisterna verksamma idag. Hennes musik bjuder på en sagolik resa genom karga, gotiska ljudlandskap där himmel och helvete existerar i vacker symbios. Det är storslaget och blytungt och utmanar konventioner på ett sätt som nästan saknar motstycke i svensk musikhistoria. Hyllat av press, publik och hela musikbranschen. Med all rätt då von Hausswolffs artistiska visioner är lika stora som ljudbilderna själva.

Göteborgska Anna von Hausswolff fick sitt stora genombrott 2009, då hon utan att ens ha släppt en debutsingel fyllde Annedalskyrkan till brädden under Way Out West. Mellan 2010 och 2018 har tre album fått se dagens ljus. Årets giv – Dead Magic – är det fjärde i ordningen och även det är ett utmanande verk som spinner vidare på de idéer som von Hausswolff sjösatt tidigare i karriären. Albumet innehåller fem spår som tillsammans klockar in på hela 47 minuter – ett Magnum opus om något. 5/5 i DN, 9/10 av Sonic och 5/6 av Gaffa säger sig självt – Anna von Hausswolffs Dead Magic hör till det bästa det här året hittills har gett oss. Efter höstens utsålda spelningar i Stockholm, Malmö och Göteborg fortsätter turnén nu vidare ut i landet. Ta chansen medan chansen finns!

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nueller köp direkt hos Biljettcentrum.

Hitta till Väven

Väven
Storgatan 46 A
901 78 Umeå

Biljetter och priser

söndag 24 februari, kl 19:00
Visa alla datum ››

Väven
Storgatan 46 A
901 78 Umeå

tickster Ordinarie Ståplats 295 kr
Scenpass Ståplats 255 kr
Studerande 255 kr
Kundklubb - Ståplats 295 kr
Ombud Ståplats 270 kr