Thåström - Dom som skiner turné 2022

fredag 22 april 2022, kl 20:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Thåström - Dom som skiner turné 2022
konsert thåström

13-årsgräns

Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro.
Den 24 september släpper Thåström en ny singel, och under nästa år åker han ut på en riksomfattande turné.

“Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” mässar Thåström på sin låt ’Centralmassivet’ från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu. Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet ’Klockan 2 på natten, öppet fönster…’ och nu är det dags för fler goda nyheter – under hösten kommer ännu mer ny musik från Thåström. Singelsläppet den 24 september kommer nämligen att leda fram till Thåströms elfte studioalbum som släpps i november.

Turnén i sin tur inleds i Uppsala i mars och kröns med ett framträdande på Avicii Arena i Stockholm i slutet av maj. Där i mellan kommer ett femtontal platser i Sverige att besökas, inklusive stora arenor som Scandinavium i Göteborg och Malmö Arena. Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.

Hitta till Västerås Arena

Västerås Arena
Rocklunda
72223 Västerås

Biljetter och priser

fredag 22 april 2022, kl 20:00
Visa fler datum ››

Västerås Arena
Rocklunda
72223 Västerås

tickster