Nytt datum: Pernilla Wahlgren har Hybris (19.30)

lördag 23 april, kl 19:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Nytt datum: Pernilla Wahlgren har Hybris (19.30)
show pernilla wahlgren

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.
_____________________________________________________

Pernilla Wahlgren har Hybris 6 november 2021, kl. 19.30 flyttas. Nytt datum är 23 april 2022.

Med anledning av den tragiska händelsen på UKK i tisdags har vi i samråd med arrangören beslutat att lördagens föreställning flyttas fram. Den kommande helgen kommer UKK att hålla stängt, för att åter öppna för allmänheten på måndag 8/11.

Pernilla Wahlgren har Hybris flyttas till 23 april 2022. Samma evenemangstid, 19.30.
Längre ned i detta mail kan du läsa mer om vad som gäller kring biljettköp och det nya datumet.

På måndag 8 november öppnar UKK för allmänheten.
Vi välkomnar er till ett UKK fyllt av stillhet och gemenskap. Vi kommer tända ljus och jourhavande präst kommer att finnas på plats i entrén under måndagen och tisdagen för att ge stöd till besökare som vill prata. Huset öppnar 8:30 på måndag och dagens lunch serveras som vanligt i restaurangen från 11:30. Mer information finns på ukk.se

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 3 december 2021 för hjälp med återköp. Se biljettkassans aktuella öppettider här

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Hitta till Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala Torg 1
75331 Uppsala
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

lördag 23 april, kl 19:30
Visa fler datum ››

Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala Torg 1
75331 Uppsala

tickster