ALCAZAR "20 years of disco - Mission completed"

ALCAZAR "20 years of disco - Mission completed"

10 nov 2018, lördag
Se biljettlänk för tid

konsert Alcazar

Alcazar "20 years of disco - Mission completed".

Alcazar har släppt fyra studioalbum, åtskilliga hitsamlingar och sålt miljontals singlar. Deras spektakulära historia rymmer också flertalet framgångsrika år med Melodifestivalen och en erövring av scener både i Sverige och internationellt.

Efter den bejublade krogshowen "Disco Defenders" är det återigen dags att inta livescenen. Hösten 2018 ger sig Alcazar ut på den rikstäckande turnén "20 years of disco - Mission completed" för att fira sina 20 år tillsammans.

- Budskapet om allas lika värde, regnbågens olika färger, discokulans sprickor och dansgolvet som frizon, är något vi alltid kommer kämpa för - nå't som Alcazar alltid kommer vara förenat med! Det har varit 20 år av hjärta, smärta, utmaningar, erövringar, Melodifestivaler och allt annat som hör livet till. Idag är vi bättre, starkare och har det roligare än någonsin! Vi har ett glädjens år framför oss, det är Alcazars 20-års jubileum och det finns inga vi hellre vill fira med än alla fantastiska Alcastars där ute.

Det är också vår chans att personligen tacka alla fans - gamla som nya. Vi skall dansa natten lång, som om morgondagen inte fanns - då är vårt mission completed!, hälsar Tess, Lina och Andreas. Föreställningen presenteras av Blixten & Co, 2Entertain och Krall Entertainment.

Festen börjar i arenan 19:00 Showstart 20:00. Showens längd ca 2,5 timme inkl paus

Föreställningen presenteras av Blixten & Co, 2Entertain och Krall Entertainment.

Hitta till Umeå Energi Arena

Umeå Energi Arena
Gammliavägen 5
90342 Umeå, Västerbotten

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

10 nov 2018, lördag
Se ovan biljettlänk för tid
Visa alla datum ››

Umeå Energi Arena
Gammliavägen 5
90342 Umeå, Västerbotten

eventim Sittplats 395 kr