American Aquarium

American Aquarium

onsdag 24 oktober, kl 20:00

konsert

BJ Barham i American Aquarium tar berättandet på största allvar. När bandet besöker Falkenberg vankas musik i världsklass. -" Nästa sång handlar om att livet inte blir som man tänkt sig. Om du gillar sånger om att livet inte blir som man tänkt sig så har vi sju album till salu som alla tar upp samma tema, säger American Aquariums frontman BJ Barham med ett leende innan han vevar igång långsamma tunggungaren -?Lonely ain-?t easy-?.

Det pratas ofta om musik som är -?på riktigt-?, men när det gäller BJ Barhams texter är det svårt att beskriva det på något annat sätt. BJ Barham är en historieberättare av rang som lyfter fram sina erfarenheter av livets mörkare sidor; det är så långt ifrån glättigt man kan komma. Allt framfört med en angelägenhet där Barham sjunger varje sång som om livet hängde på det.

BJ Barham grundade American Aquarium i Raleigh, North Carolina 2006 och kom att spendera oräkneliga dagar på turné. Trots det dröjde genombrottet till 2012. När albumet, -?Wolves-? släpptes 2015 utropade musiktidningen Rolling Stone American Aquarium som -?ett av tio nya countryband du behöver känna till-?.

Tillsammans skapar de den musikaliska dynamik som är nödvändig för att Barhams texter ska komma till sin rätt. Ömsom lågmält med enbart vispar och akustisk gitarr för att i nästa stund explodera i frenetiska elgitarrsolon. Det må se enkelt ut, men är onekligen ett resultat av många avverkade spelningar. Ni kommer att få en konsertupplevelse utöver det vanliga, för detta är: -?The Real Deal-?

Praktisk info: Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Hitta till Tryckhallen

Tryckhallen
Ågatan (via Hwitans trädgård)
31130 Falkenberg

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

onsdag 24 oktober, kl 20:00
Visa alla datum ››

Tryckhallen
Ågatan (via Hwitans trädgård)
31130 Falkenberg

ticketmaster Från 150 kr
Till 200 kr