Folk och rövare i Kamomilla stad

söndag 7 oktober, kl 15:00

Nu drar vi ut på rövarstråt – för vi skall ut och röva Men bara sånt vi kommer åt, och sånt vi kan behöva.

I den lilla staden Kamomilla händer det mycket konstigt.  Det kan komma en kamel spatserande men där finns även många underliga personer. Uppe i tornet bor gamle Tobias som kan spå vädret. Där finns även båda Bagare, Slaktare och så Överkonstapel Bastian som helst inte vill häkta någon.  I Kamomilla är det inte polisen som bestämmer, utan det gör Tant Sofie.

Men staden får även besök av tre rövare. Det är Kasper, Jesper och Jonatan. Ingen vågar bråka med dom för de har ett lejon hemma. Fast en dag rövar dom självaste Tant Sofie. Det skulle dom aldrig ha gjort.

Ett härligt musikäventyr för hela familjen. Massor av sång, skratt, bus och pyttelite spänning. En riktig klassiker skriven av den norske författaren Thorbjörn Egnér för 60 år sedan.

Andra produktioner från Kultkompaniet (som kommer från Borås) har varit Pippi på de sju haven, Pippi flyttar in, Peter Pan och Kapten Krok, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera.

REK ÅLDER: Från 3 år. LÄNGD: Cirka 1 tim 50 min inklusive 20 min paus.

BILJETTPRIS BOKA-TIDIGT 120:-/person      Ordinarie Biljettpriser från 26 juni Vuxen 245:-, Barn (2-15 år): 175:- Alla från 2 år måste ha biljett. Barn under 2 år går gratis och sitter i knät. En ledsagare per person med funktionshinder följer med gratis.

Hitta till Tibble Teater

Tibble Teater
Attundavägen 1
18334 Täby

Biljetter och priser

söndag 7 oktober, kl 15:00
Visa alla datum ››

Tibble Teater
Attundavägen 1
18334 Täby

nortic Från 120 kr