Isaac And The Soul Company

fredag 8 april, kl 21:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Isaac And The Soul Company
konsert isaac & the soul company

Efter två utsålda och bejublade konserter i Helsingborg kommer nu Isaac And The Soul Company tillbaka till The Tivoli. Den 8 april 2022 är ni välkomna att uppleva en galen helkväll tillsammans med oss! Konserten håller på mellan kl. 21.00 - 23.00 och sen blir det Party efter det.

WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit. THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!

————————————————

Boka bord på Gräddhyllan (balkongen i konsertsalen) med en fantastisk konsertbuffé?
Den ena kvällens buffé är inte den andra lik då rätterna varierar beroende på säsong och tillgång av fina råvaror. På buffén kommer det att finnas kött, fågel, fisk och vegetariska alternativ. Dessutom ingår det någon form av dessert. Vår ambition är att skapa en härlig konsertbuffé som du ska njuta av och minnas länge! Buffén på Gräddhyllan kostar 395kr/per person.

För att boka bord på Gräddhyllan i samband med konserten ber vi er maila info snabel-a thetivoli punkt se Meddela gärna då ifall ni har några speciella matpreferenser så fixar våra kockar något efter dina önskemål.
Smaklig spis!

ANKOMSSTID FÖR ÄTANDE GÄSTER PÅ GRÄDDHYLLAN ÄR 18:30

————————————————

Hitta till The Tivoli

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
252 21 Helsingborg
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

fredag 8 april, kl 21:00
Visa fler datum ››

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
252 21 Helsingborg

tickster