Barnen

Barnen

tisdag 12 november, kl 19:00

teater

Drama, kärlek och intriger i Hem till gården-anda

En katastrof har inträffat och det pensionerade paret Robin och Hazel bor inte kvar hemma längre. De har varit tvungna att flytta till en lånad liten stuga på den engelska östkusten utanför strålningsområdet. Dagarna ägnar de åt till att försöka upprätthålla en slags vardag, säkra maten de äter. Elen fungerar bara någon timme åt gången.

Plötsligt en dag dyker Rose upp hos Hazel och Robin. De var alla en gång kollegor och vänner på det närliggande kärnkraftverket. Varför dyker hon upp efter 38 år? Vad vill hon egentligen?

Rose har ett ärende, ett ärende som åtminstone hon inte tänker smita ifrån. Det blir ett laddat möte, hemligheter avslöjas och tidigare handlingar har fått konsekvenser. Kanske finns det fortfarande möjligheter att korrigera misstag som har gjorts.

En rapp och smart pjäs av den unga hyllade brittiske dramatikern Lucy Kirkwood. Barnen nominerades 2018 till bästa pjäs både i USA och Australien.

För regi står Karin Enberg som tidigare regisserat föreställningen Jord för Riksteatern. De tre rollerna spelas av Agneta Ahlin, Astrid Assefa och Per Burell.

Föreställningens längd 90 minuter.

Hitta till Teater Bråddgatan 34

Teater Bråddgatan 34
Tunnbindaregatan 37
60221 Norrköping

Biljetter och priser

tisdag 12 november, kl 19:00
Visa alla datum ››

Teater Bråddgatan 34
Tunnbindaregatan 37
60221 Norrköping

tickster Ordinarie 200 kr
Scenpass 160 kr
Ungdom med scenpass 100 kr
Ungdom t.o.m. 25 år 160 kr