Jay Smith - exklusiv releasespelning 5/4-19

Jay Smith - exklusiv releasespelning 5/4-19

fredag 5 april, kl 20:00

konsert Jay Smith

Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen med över
hundratalet avverkade framträdanden bara de senaste 24 månaderna från
norr till söder. Med närmare 100 miljoner streams på Spotify, både platina & guld skivor i bagaget och som svensk vinnare av TV4:s Idol har Jay 2018 skapat sig en rejäl plattform där klivet in i en helt ny genre nu kommer att tas.

Missa inte Jay Smiths releasespelning i Helsingborg! En exklusiv konsertkväll här på Sundspärlan. Jay Smith med fullband på scenen.

Förband: Normandie. Killarna slog igenom på allvar 2016 (rakt in på Billboards), men startade bandet 2013 och har harvat runt på massor av klubbar runtom i Sverige och Europa. I den breda massans ögon är de ett nytt och fräscht band, men har stödet från en långvarig fanbase i ryggen. Den nya skivan gör succé och häromhelgen sålde de slut två 250-cap klubbspelningar. Vi ser dem som det främsta inom nästa generation av framgångsrika rockband från Sverige!

Musik, barer och casino.

Köp vår goda Burger deluxe i baren!

En bra kryddad burgare, 150 gram med klassiska goda tillbehör. Krispig sallad, tomat, rödlök, saltgurka, bacon, krämig cheddarost och dressing. Serveras med pommes frites och en härlig chilidip. 119 kronor

Hitta till Sundspärlan

Sundspärlan
Fältarpsvägen
25669 Helsingborg

Biljetter och priser

fredag 5 april, kl 20:00
Visa alla datum ››

Sundspärlan
Fältarpsvägen
25669 Helsingborg

tickster Jay Smith 5/4-19 225 kr