Adolphson & Falk // Nostalgiturné - 50 år som band

Adolphson & Falk // Nostalgiturné - 50 år som band

fredag 30 november, kl 18:00

konsert Adolphson & Falk

Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer jul och Blinkar Blå, fyller 50 år som grupp 2018! Det firas med både konserter och nytt album! Konserterna blir en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!

Det stora genombrottet kom genom medverkan i Sveriges Radios båda 80- talssatsningar Eldorado med Kjell Alinge och Metropol med Niklas Levy och Ingvar Storm. Vem minns inte Metropolsignaturen som varje fredag inledde helgen och av en skribent kallades för 80-talets nya helgsmålsringning!

Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung, spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.Men innan dess fanns också ett 70-tal med medverkan i Melodifestival och som låtskrivare åt bl.a. Barbro Hörberg och Anita Lindblom.

Konserten på Stora Teatern är en storslagen konsert i två avdelningar. Alla gamla hits finns förstås med och kompletteras av både nya jubileumssånger och spännande nedslag i A&F-historien med ett sound som återspeglar varje tidsepok! Bandet firar hela året och denna konsert är den första som släpps i Nostalgiturnén.

Hitta till Stora Teatern

Stora Teatern
Kungsparken 1
41136 Göteborg

Biljetter och priser

fredag 30 november, kl 18:00
Visa alla datum ››

Stora Teatern
Kungsparken 1
41136 Göteborg

eventim Sittplats 375 kr