Smash x Stadion - Onsdag

Smash x Stadion - Onsdag

onsdag 3 juli, kl 15:00

festival musikfestival
Smash är här och denna gång med två dagar på Stockholms Stadion tillsammans med giganterna A$AP Rocky, Migos och Kodak Black och svensk hiphops nya affischnamn Z.E. Vi kan redan nu utlova 2019 års bästa musikfest.

Tidigare gick vi ut med att världsartisterna A$AP Rocky, Migos, Kodak Black, Z.E, Gunna, Sawetiee och J.I.D tar över Stadions scen. Nu får de sällskap av de internethajpade artisterna Ama Lou, Rico Nasty, Flohio, Jessie Reyez och Juice WRLD.

Att Juice WRLD har tagit musikvärlden med storm det senaste året är det inget snack om. Efter att ha släppt sin debutsingel ”Lucid Dreams” 2018 har hans namn toppat hitlistor världen över och streamingsiffrorna ökar i samma takt som hjärtats slag. För andra veckan i rad ligger hans senaste albumsläpp ”Death Race For Love” etta på Billboardlistan.

Jessie Reyez gör sin stora solo-Stockholmsdebut på Stadion. Hennes musikaliska CV fylls på i ett högt tempo då hon har samarbetat med stora namn som Eminem, Calvin Harris och Kehlani.

Scenen kommer även gästas av internetsensationerna och framtidens stora stjärnor: Brooklynfödda Rico Nasty, Storbritanniens R&B-hopp Ama Lou och underground rap-talangen Flohio. Även om deras musikaliska ton är olika har de en sak gemensamt: De har prisats upp till skyarna av musikjournalister och tastemakers från världens alla hörn.

- Stadion kommer verkligen koka i juli. Det har inte funnits en liknande hiphopfestival i huvudstaden tidigare så vi är väldigt peppade på att göra detta. Vi ser verkligen fram emot de här två dagarna., säger Sulekha Daar, pressansvarig, Smash.

Nedan finns information om speldagar:

2 juli:
A$AP Rocky
Juice WRLD
J.I.D
Rico Nasty
Ama Lou

3 juli:
Migos
Kodak Black
Gunna
Jessie Reyez
Saweetie
Flohio

Vi ses på Stockholms Stadion 2-3 juli!
För mer information www.smash-fest.com Ungdom 13 - 17 år
Ordinarie 18+

Åldersgräns: 13 år
Insläpp från kl. 15:00
För bokning av rullstolsplatser, kontakta Eventims kundservice 0771 - 130 150

Hitta till Stockholms Stadion

Stockholms Stadion
Lidingövägen 1-3
11433 Stockholm

Biljetter och priser

onsdag 3 juli, kl 15:00
Visa alla datum ››

Stockholms Stadion
Lidingövägen 1-3
11433 Stockholm

venuepoint Ståplats 725 kr
Läktare långsida 725 kr
Läktare bakre 650 kr
Läktare kortsida 650 kr