Djungelboken The Musical

Djungelboken The Musical

lördag 29 december, kl 12:00

musikal familj

Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikal producenter slår till igen! Först kom Trollkarlen från Oz sen Snövit -" The Musical följt av Äventyret Aladdin. Nu har turen kommit till den fantastiska historien om Mowgli i Djungelboken - The Musical.

Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an, denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble. Boka vintern 2018/19 för ett musicalbesök djupt inne i Djungeln. En föreställning för hela människofamiljen.

I Djungelboken -" The Musical blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern Shere Kahn anfallit byn. Mowgli blir sedan -?adopterad-? av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen.

En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarta leoparden, Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att -?människovalpen-? använder eld lite hursomhelst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmarta pytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lille tvåbeningen Mowgli. Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka till dom andra pälslösa tvåbeningarna - människorna.

Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken -" The Musical. Ett helt galet djungeläventyr.

Välj grönt 2018/19 -" Välj ett djungeläventyr!

En komplett medverkande lista kommer med -?lianpost-? den 23 mars 2018.

Hitta till Stockholm Waterfront Congress Centre

Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4
11164 Stockholm

Biljetter och priser

lördag 29 december, kl 12:00
Visa alla datum ››

Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4
11164 Stockholm

ticketmaster Från 320 kr
Till 565 kr