Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg

Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg

lördag 17 november, kl 19:30

show talkshow

Kristian Luuk och Daniel Hallberg till Lund med ”Scenkväll"!

17/11 kommer Kristian Luuk och Daniel Hallberg till Stjärnteatern Lund med den underhållande talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”, där Kristian kommer intervjua kända gäster på scen och komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg agerar både sidekick och husband. "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg” spelades under våren på Scalateatern i Stockholm och blev hyllad av såväl publiken som media. Under hösten ger Kristian och Daniel sig ut på en turné runtom i landet med premiär i Göteborg den 2 november.

Kristian Luuk ledde 15 säsonger av “Sen kväll med Luuk" på TV4 mellan 1996 och 2004 och utsågs under den här tiden till “Årets manliga tv-personlighet" sex gånger. Nu tar han steget upp på scen och återvänder till sina rötter med talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" där han kommer intervjua några av Sveriges mest intressanta personer.
– Jag älskar ju att intervjua människor! Och nu får jag äntligen chansen att göra det på en teaterscen. Och som bonus har jag Sveriges kanske just nu roligaste man som side kick och husband vid min sida. Kommer bli hur bra som helst, säger Kristian Luuk.
Kristians högra hand på scen är komikern och medieprofilen Daniel Hallberg. Han har på kort tid slagit igenom med sina humoristiska filmer på Instagram, ett omtalat gästuppträdande i “Idol” 2017 och inte minst rollen som dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film "The Square".
– Tanken är att Kristian gör intervjuerna och jag gör allt runt omkring: sketcher, frågor på stan, spelar musik, sjunger och är side kick under intervjuerna. Jag har alltid älskat talkshows och följt dom amerikanska formaten sedan jag var liten, så det känns overkligt kul att få vara med och skapa en, säger Daniel Hallberg.

Gästerna för höstens föreställningar är ännu hemliga, men det kommer vara minst två st per kväll som medverkar. Gäster under våren i Stockholm var inga mindre än; Alice Bah Kuhnke, Emma Peters & Emma Molin, Fredrik Skavlan & Happy Jankell, Adam Pålsson & Annie Lööf, Marianne Mörck samt Sarah Sjöström.

Fakta
Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg
Bar & Restaurang från 17.00 | Showetime: 19:30
Längd: 90 minuter, ingen paus
Ordinarie (numrerad): 425 kr (ex. service avg) | Middagspaket: 600 kr (ex. service avg)
För mer information: www.kahlo.se| Arrangör: Kahlo

Hitta till Stjärnteatern

Stjärnteatern
Scandic Star Lund, Glimmervägen 5
22478 Lund

Biljetter och priser

lördag 17 november, kl 19:30
Visa alla datum ››

Stjärnteatern
Scandic Star Lund, Glimmervägen 5
22478 Lund

tickster Ordinarie 425 kr